Salami-kaese-krapfen

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 60g unt
  • 1/4 lingurita sare
  • 150g faina
  • 100g salam de porc
  • 3 oua
  • 50g cascaval

Mod de preparare

Untul, sarea si 200 ml apa se pun la fiert.
Se adauga faina amestecand continuu pana se formeaza un aluat.
Se ia de pe foc si se lasa la racit 10 min.
Salamul se taie in cuburi mici.
Se bat oule si se amesteca cu aluat, apoi se adauga salamul si cascavalul razuit.
Cu ajutorul a doua linguri se iau portii de dimensiunea unei nuci mai mari din aluat si se aseaza la o anumita distanta una de cealalta pe hartia de copt intr.o tava.
Se da la cuptor cca. 25 min. la 200 de grade.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise