Incalzim , usor, mierea, punem cacao, amestecam si cand compozitia incepe sa fiarba, adaugam miezurile de nuca , taiate in bucati continuund sa amestecam cu o lingura. Cand obtinem consistenta unei mamaligi moale luam de pe foc, punem praful de vanilie, amestecam si turnam pasta pe o planseta udata cu apa rece lasand-o la racit. Impartim totul in 4 bucati pe care cu mana uda le modelam sub forma de suluri asemanatoare salamului.Le dam prin cacao. Se servesc taiate in felii apetisante, POFTA BUNA COPIIIIIII !~!!!!!!!! UN GAND : In orice intreprinzi, gandeste-te unde vrei sa ajungi. ( PUBLILIUS SYRUS )
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise