Salam de biscuiti cu cacao, rahat si nuca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 300 g biscuiti populari
  • - 250 nuci maruntite uscate in cuptor
  • - 100 g rahat
  • - 3 linguri de cacao
  • - 100 g unt
  • - 50 ml apa
  • - 1 lingura esenta rom
  • - 100 grame cocos

Mod de preparare

Rahatul, taiat bucatele mici, nucile, cacaoa si apa se pun la fiert la foc mic si se amesteca continuu pana se obtine o pasta moale, in care se adauga margarina.

Se ia de pe foc si se adauga biscuitii sfaramati si esenta de rom.

Se rastoarna pe o folie de plastic acoperita cu cocos si se ruleaza sub forma unui baton de salam. Se da la rece si se serveste taiata rondele.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise