1)Amesteci galbenusurile cu fainna, laptele si praful de sare, adaugi albusurile batute spumasi torni compozitia intr-o tava dreptunghiulara, in strat subtire. O coci, la foc potrivit, 10 minute, avand grija sa nu se rumeneasca.
2)Intre tinp tai cubulete sunca , maslinele , gogosarul, si treci pe razatoare casaclavul. Amesteci cubuetele cu maioneza , adaugi sare piper macinat, dupa gust.
3)Scoti blatul din cuptor si , cand este doar putin caldut, il ungi cu smantana, presari cascavalul ras, adaugi restul incredientelor si rulezi strans. Lasi la frigider doua ore si tai feli in momentul serviri dupa care garnisesti cu boabe de piper si cu frunze verzi de busuioc.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise