Se prepară un sos din uleiul de măsline , usturoi zdrobit şi frunzele de busuioc , se lasă la rece cca 20 min.
Se taie vânăta şi dovlecelul pe lungime în felii de grosimea feliilor de bacon. Se sărează şi se pipărează , după care se aşază pe un şervet pentru ca apa lăsată să se scurgă cca 10 min. Se taie ardeii felii.
Se fac rulouri în jurul feliilor de ardei, o felie de dovlecel, o felie de vânătă şi una de bacon ( feliile de vânătă şi dovlecel se ung cu sos pe ambele părţi). Se rulează şi se prind cu o scobitoare ca să nu se desfacă.
Se ung rulourile cu restul de sos şi se pun pe grătarul încins cca 5 min pe o parte şi apoi pe cealaltă
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise