Se spala pieptul de pui, se sterge si se fac cam 5-6 bucati cat palma (mie mi-au iesit 7 ca le-am feliat mai subtire), ca pentru snitele. Se bat pe fiecare parte cu ciocanul de snitele si se sareaza. Se caleste ceapa si ardeiul in ulei sau in unt pana se inmoaie, se lasa la racit si se pune peste carnea tocata si se amesteca impreuna cu apa minerala (cam 4-5 linguri), oul, bicarbonatul, condimentele, sarea (se poate pune si patrunjel tocat pentru gust si aspect). Morcovul se taie fasii si se pune la fiert pana se inmoaie.
Pregatim feliile din piept de pui peste care punem o lingura de carne tocata, iar pe mijloc 2 fasii de morcov si rulam strans. Se prind cu ace de carne sau cu scobitori si se pun intr-un vas de yena cu capac. Se presara ulei peste rulouri si se introduc la cuptor cam 45-50 minute.
Se servesc alaturi de orice garnitura.
Pofta buna !
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise