Se pun cartofii la fiert, se toaca ciupercile si morcovii bare foarte subtiri, aceste legume, precum si fasolea verde(a fost in prealabil fiarta) si ceapa alba care si ea se toaca marunt se trag in unt, pana se inmoaie, dupa care se scot si se aseaza pe hartie absorbanta. Se aseaza doua felii de sunca peste care se aseaza fileul de pangasius care se sareaza si pipereaza, se aseaza legumele care au fost trase in unt si se ruleaza, luand forma de rulou se va prinde la capete cu scobitori pentru a nu se desface. Sfat cautati fileurile sa fie foarte subtiri. Dupa care le asezam in tigaie in care a fost pus ulei de masline, se vor prajii la foc mediu pe ambele parti.
Dupa ce sunt gata se scot si se lasa pe hartie absorbanta pentru indepartarea surplusului de ulei dupa care rulourile se vor taia in jumatati. Cartofii se vor scurge de apa, se vor curata de coaja si se vor taia rondele, se vor sara si pipera, se vor decora cu ceapa rosie taiata julien si cu seminte de rodie, se va pipera tot preparatul.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta Buna
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise