Carnea se spala, se curata de pielite, se usuca in servete absorbante, se taie in portii egale.
Carnea portionata se acopera cu folie de plastic si se bate usor cu ciocanul de snitele pana se intinde intr-o foaie subtire, dupa care se asezoneaza.
Deasupra feliilor de carne se presara cascaval ras, iar peste acesta se pun cubulete din pastrama/ kaiser/ muschi.
Marginile feliilor de carne se indoaie spre interior si se ruleaza carnea cu tot cu umplutura sub forma de rulou. Daca este cazul, se fixeaza cu scobitori.
Se prepara un aluat consistent din faina, oua, lapte si sare.
Rulourile astfel formate se trec prin acest aluat si se prajesc in ulei incins, la foc mic pana se rumenesc.
SFAT: Umplutura rulourilor poate fi diferita: omleta, pasta de peste, carnati, ficatei s.a.m.d., iar daca vreti o prezentare speciala, rulourile se prajesc fara sa fie trecute prin aluat, dupa racire se pot pune in aspic, cu legume taiate rondele.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise