Rulouri din carne in aluat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 800 grame carne de porc;
  • - 250 grame cascaval;
  • - 200 grame pastrama/ muschi tiganesc/ kaiser (dupa preferinta);
  • - 150 grame faina;
  • - 150 ml lapte;
  • - 3 oua;
  • - 100 ml ulei;
  • - sare, piper.

Mod de preparare

Carnea se spala, se curata de pielite, se usuca in servete absorbante, se taie in portii egale.

Carnea portionata se acopera cu folie de plastic si se bate usor cu ciocanul de snitele pana se intinde intr-o foaie subtire, dupa care se asezoneaza.

Deasupra feliilor de carne se presara cascaval ras, iar peste acesta se pun cubulete din pastrama/ kaiser/ muschi.

Marginile feliilor de carne se indoaie spre interior si se ruleaza carnea cu tot cu umplutura sub forma de rulou. Daca este cazul, se fixeaza cu scobitori.

Se prepara un aluat consistent din faina, oua, lapte si sare.

Rulourile astfel formate se trec prin acest aluat si se prajesc in ulei incins, la foc mic pana se rumenesc.

SFAT: Umplutura rulourilor poate fi diferita: omleta, pasta de peste, carnati, ficatei s.a.m.d., iar daca vreti o prezentare speciala, rulourile se prajesc fara sa fie trecute prin aluat, dupa racire se pot pune in aspic, cu legume taiate rondele.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise