Se bate cu ciocanul de carne carnea, se asezoneaza cu sare si piper. Se aseaza pieptul de pui pe o bucata de folie de aluminiu de doua ori mai mare decat carnea, peste piept se aseaza o felie de gouda light(cascaval light), se presara cu oregano si se ruleaza. Se pun rulourile intr-o tava(vas care merge la cuptor), se toarna apa pana la jumatatea rulourilor, se adauga o lingura de ulei, usturoiul, frunza de dafin, semintele de chimen. Se da la cuptor la foc mediu. Cand sunt gata, se lasa un pic sa se raceasca, se scot rulourile de pui din folia de aluminiu si se aseaza pe farfurii. Se servesc cu garnitura de salata.
Salata: Se taie salata, se pune intr-un castron, se taie castravetele felii subtiri, grapefruitul se curata si se taie cuburi potrivit de mari, se asezoneaza cu sare, piper, ulei, zeama de lamaie, iar la urma se adauga miezul de seminte si ierburile pentru salate.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise