Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 bucata vanata
  • 150 gr cascaval
  • 150 gr bacon
  • 2 buc oua
  • 250 gr faina
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se inmoaie aproximativ jumatate de ora. Dupa ce s-au inmuiat, se pun la scurs.

Feliile de bacon si de cascaval se feliaza julien.

Pe fiecare felie de vanata se pune o felie julien de kaiser si una de cascaval si se ruleaza.

Rulourile obtinute se dau prin faina si ou, apoi se prajesc in uleiul incins pana se rumenesc.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise