Se spală şi se feliază pieptul de pui. Feliile se bat ca pentru snitele şi se condimentează cu sare, piper şi condimente pentru pui. Ciupercile se curăţă şi se taie felii.
Pe fiecare felie de piept de pui se aşează două felii de bacon, o felie de caşcaval şi câteva felii de ciuperci. Se rulează şi se prind cu scobitori dacă este nevoie. Se unge cu ulei o tavă adâncă şi se aşează rulourile de pui. Se dau la cuptor, la 180oC pentru 30 de minute.
Smântâna se amestecă cu pătrunjelul tocat şi se sărează după gust.
Se adaugă smântâna peste rulouri şi se mai da la cuptor până se rumeneşte.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise