Rulouri de pui (8 bucati)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500g piept de pui
  • 2 ardei grasi
  • 8 felii de cascaval (alegeti unul cu un aport ridicat de grasime)
  • mustar
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • pesmet
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Pieptul de pui se feliaza subtire,evitand astfel acel procedeu de a-l lovi cu ciocanul(prin acesta se distrug fibrele),se unge cu mustar si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Ardeiul se taie in bucati asezandu-se peste fasia de carne,iar dupa aceea si felia de cascaval.Se ruleaza legandu-se apoi cu ata de bucatarie.
Se trec apoi prin oul batut bine si ulterior dat prin pesmet.
Uleiul pus la incis,iar rulourile de carne se vor praji pe ambele parti.Se poate servi cu garnitura de cartofi.
Pofta buna!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise