Rulouri de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • un piept de pui dezosat
  • mustar dulce
  • o legatura patrunjel
  • sare,piper
  • ulei

Mod de preparare

Preparare:

Pieptul de pui se taie si se bate cu ciocanul de snitele,astfel incat sa se obtina felii nu foarte groase care se presara cu sare si piper.

Mustarul (cate o lingurita pentru fiecare rulou) se amesteca cu patrunjelul tocat si se unge carnea pe interior cu acest amestec.

Se ruleaza si se prind rulourile cu scobitori.Se prajesc in ulei incins,se scot pe servete de hartie si se scot scobitorile.Se servesc imediat.

Pofta buna.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise