Rulouri de porc umplute

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg carne macra de porc(vitel)
  • unt sau margarina
  • ciuperci
  • rosii
  • ardei gras
  • ceapa
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • vin alb sau rosu

Mod de preparare

Se taie carnea ca pentru snitele, se bate si se unge cu unt. Separat se taie marunt ceapa, ciupercile, ardeiul gars si rosiile, se calesc foarte putin, se amesteca cu marar si patrunjel. Bucatile de carne se umple fiecare cu amestecul de legume, se ruleaza, se leaga cu ata pentru a nu se desface, se rumenesc putin in ulei incins apoi se pun intr-un vas de yena cu o cana de vin, o lingura de ulei si condimente. Se dau la cuptor

aproximativ 20 min. Cand sunt gata se taie ata.

Se serveste cu garnitura de orez sau piure de cartofi

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise