Rulouri de porc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500g ceafă de porc
  • 100g afumătură
  • 4 castraveţi muraţi
  • 4 gogosari muraţi
  • 1 ceapă roşie medie
  • 3 ouă
  • 3 linguri de muştar Dijon
  • 200 ml bulion de casă
  • 100 grame de parmezan ras
  • piper
  • 50 mL ulei
  • 1 pungă magică Knorr pentru Friptura de Pui şi de Porc cu vin

Mod de preparare

Carnea se spală, se taie, se bate şi se sărează. Afumătura se taie felii. Castraveţii muraţi se taie pe lungime. Ouăle se fierb, se curăţă şi se taie felii. Ceapa se taie mărunt.

Feliile de carne se ung cu muştar pe o parte, se presară ceapă tocată, se adaugă feliile de jambon, castraveţi, gogoşari şi ouă. Se presară parmezan ras, se condimentează cu piper şi se rulează. Se fixează cu scobitori. Rulourile se aşază într-un vas de iena, se ung cu ulei şi se introduc în punga magică. Se dau la cuptorul încins la 180-200oC timp de 30 de minute. Se adaugă apoi bulionul şi se mai coc timp de 20 de minute, stropindu-le cu sosul format.

Tort trio de ciocolata. Reteta de tort cu blat umed de cacao si trei feluri de ciocolata

Tort Trio de Ciocolata. Reteta perfecta de tort cu blat umed de cacao si trei mousse-uri fine din ciocolata neagra, cu lapte...

Piftie - racituri - de curcan

Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj

Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj este o alegere delicioasa pentru o gustare sau chiar pentru o masa...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise