Carnea se spală, se taie, se bate şi se sărează. Afumătura se taie felii. Castraveţii muraţi se taie pe lungime. Ouăle se fierb, se curăţă şi se taie felii. Ceapa se taie mărunt.
Feliile de carne se ung cu muştar pe o parte, se presară ceapă tocată, se adaugă feliile de jambon, castraveţi, gogoşari şi ouă. Se presară parmezan ras, se condimentează cu piper şi se rulează. Se fixează cu scobitori. Rulourile se aşază într-un vas de iena, se ung cu ulei şi se introduc în punga magică. Se dau la cuptorul încins la 180-200oC timp de 30 de minute. Se adaugă apoi bulionul şi se mai coc timp de 20 de minute, stropindu-le cu sosul format.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise