Rulouri de ou cu carne

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ou
  • 1 praf de sare
  • faina cat cuprinde
  • Pt umplutura:
  • 450 g carne tocata de vita 1 ceapa mica 2 catei de usturoi
  • 2 oua
  • 2 lg ulei
  • 30 ml sos soia picant
  • sare
  • piper
  • ghimbir ras
  • Pt decor:
  • 1 ou

Mod de preparare

Se toaca ceapa marunt si se caleste in uleiul incins.Se adauga carnea tocata, usturoiul zdrobit si ghimbirul ras, dupa gust. Se condimenteaza cu piper, se pune sosul de soia si se potriveste gustul de sare daca mai e nevoie. Se lasa pe foc mic 10 min, pana scade bine, si se ia vasul de pe foc.Se lasa sa se raceasca si se adauga ouale, amestecand continuu si energic.

Se face o coca de taietel din ou, un praf de sare si faina cat cuprinde pe a farama un aluat tare. Se intinde o foaie potrivit de subtire si se intinde umplutura de carne. Se ruleaza si se aseaza intr-o tava cu hartie de copt. Se unge cu ou batut si se introduce la cuptor circa 20 min, la foc potrivit. Se lasa sa se raceasca se taie feli si se serveste, dupa preferinta cu salata sau rosii.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise