Rulouri de carne panè

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Rulouri de carne panè

Ingrediente

  • 400g cotlet de porc
  • 200g cascaval felii
  • felii de sunca de praga
  • 1 ou
  • faina sare
  • uleii pt prajeala
  • pesmet

Mod de preparare

Feliile de carne le batem bine cu batatorul de carne,le sarm asezam felii de cascaval,deasupra felii de sunca presata,le rulam le inchidem cu o scobituare,le tavalim prin faina ,apoi prin ou batut si prin pesmet;

Se pajesc in ulei incins ,se scot pe un servet se servesc cu felii de lamaie;

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise