Rulouri de carne de porc cu castane

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800g file de porc,16 castane pentru rulouri+12 pentru garnitura(castane din vid),coaja rasa de lamaie confiata,16 foi de salvie,8 cepe verzi mici,50ml vin,150ml supa de carne,ulei de masline, unt,sare, piper
  • pentru 4 persoane

Mod de preparare

Taiati fileul de porc in 16 bucati escalop de 50 g fiecare si inveliti castanele impreuna cu salvia intr-un escalop (16 rulouri).Se pun intr-o tigaie cu ulei de masline si se rumenesc pe toate partile cu cepele si castanele de garnitura, dati focul iute si ametecand incotinuu inca 4-5 minute, turnati vinul si reduceti.Scoateti rulourile si pastrati-le la cald.Turnati supa de carne in tigaie si coaja de lamaie si fierbeti pana se reduce la o ligura de sos pentru fiecare persoana, legati sosul cu o nuca de unt.Serviti pe farfuri rulourile cu castanele si ceapa si o lingura de sos.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise