Intr-un bol, amestecam cele 3 feluri de branza, cu mana. Impartim aluatul de branza in doua. Pregatim 2 foi de aluminiu.luam o bucata de aluat de branza si ii dam o forma cilindrica, ca un rulou si o asezam in foaia de alminiu si o inpachetam. La fel procedem si cu cealalta parte a compozitiei. Le punem la frigider pentru a se intari, cca 2 ore. Dupa 2 ore le scoatem din frigider,le scoatem din ambalaj si cu un cutit bine ascutit, le taiem in mici cilindrii.
Pregatim prima parte pentru ornat:-pe un platou intins,amestecam cele 3 feluri de piper.luam rulourile,unul cate unul si le rulam prin piper. Dupa ce s-a lipit pier pe rulouri, punem rulourile pe un carpator de lemn.
La fel procedam si pentru cea de-a 2-a ornare, pe un platou amestecam galbenusul si beikonul si rulam bucatile de branza. Se servesc ca aperitiv.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise