Rulouri cu varza

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 300 gr cotlet de porc
  • - 400 gr varza murata
  • - 10 feliute bacon
  • - 1 ceapa
  • - 1 lingurita rasa cimbru
  • - sare, piper

Mod de preparare

Pentru aceasta bunatate m-am inspirat din revista “Bucataria pentru toti”

Curatam, spalam, tocam ceapa si o punem la calit in putin ulei de masline circa

2-3 minute, apoi adaugam varza stoarsa bine de zeama (daca este prea acra sau sarata o lasam in prealabil in apa rece aprox 30 min) si punem tot aici si cimbrul. Taiem carnea feliute subtiri, le spalam si le stergem cu servetele absorbante. Batem feliile de carne ca pentru snitele apoi le condimentam cu sare si piper. Pe fiecare bucata de carne asezam o felie de bacon, iar peste bacon punem 1 lingura de varza calita. Rulam carnea, le prindem cu scobitoare si le asezam intr-o tava unsa cu unt sau ulei. Le dam la cuptorul preincalzit circa 30-35 minute, iar la jumatatea timpului le intoarcem, pentru a se rumeni frumos pe ambele parti.

Pofta Buna!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise