Telina si morcovi se curata si se rad pe razatoarea mica, merele se curata de coaja se rad pe aceeasi razatoare se storc si se amesteca cu celalalte legume, se pune sare, piper se curata si se sfarama usturoiul se amesteca cu maioneza (sa nu fie apoasa, merele se storc bine la fel si morcovul)
Se ia felia de sunca si se umple cu aceasta compozitie felia trebuie sa fie mare deoarece se va taia in 1/2.
Dupa ce s-au umplut se dau la frigider 30 minute.
Se scot de la frigider si incepe etapa de dessign. Se taie rosiile in 1/2, se aleg frunze frumoase de patrunjel, se taie in bucati mici gogosarii si maslinele. Gelatina se pune pe foc cu 1 cana de apa rece, se lasa sa se intareasca cam 10 minute pe foc dupa care se da deoparte, cand s-a racit se trece la aranjarea rulourilor: se taie in jumatati si incep sa se aranjeze primele punem rosiile cherry(rosiile galbene) pe toate rulourile, se pune gelatina peste, dupa care punem frunzele de patrunjel, se unge cu gelatina din nou ca sa se fixeze, dupa care punem maslinele si se unge din nou cu gelatina, dupa fiecare bucatica de leguma asezata pe rulou se unge cu gelatina pentru a se fixa pe rulou, se pun gogosarii si din nou se unge cu gelatina, iar la sfarsit facem un cornet subtire si punem unt dupa care se da din nou cu gelatina.
Rolul gelatinei este exential asa ca mare atentie sa fie de buna calitate.
Se pun rulourile la frigider cand sunt gata se pun pe un alt platou si se servesc.
Pofta Buna
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise