Ficatul de pui se spala, se zvanta pe servetele de hartie si se taie in doua fiecare pereche. Cate o bucatica se inveleste intr-o felie de bacon si se pun toate rulourile unul langa altul intr-o tava in care s-a turnat putin ulei. Se presara din plin vegeta, boia dulce si piper, se toarna o canita de apa si se pune tava neacoperita in cuptorul incins (175 - 200°C - foc mediu-tare) unde se lasa pana ce ficatelul incepe sa se rumeneasca deasupra - maxim 30 minute. Se serveste imediat ca aperitiv cald sau ca fel prinicpal cu garnitura de cartofi piure sau natur.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise