Rulouri cu ficat

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g ficat de pui
  • 30 felii de bacon (aprox. 300g)
  • ulei
  • boia
  • vegeta
  • piper

Mod de preparare

Ficatul de pui se spala, se zvanta pe servetele de hartie si se taie in doua fiecare pereche. Cate o bucatica se inveleste intr-o felie de bacon si se pun toate rulourile unul langa altul intr-o tava in care s-a turnat putin ulei. Se presara din plin vegeta, boia dulce si piper, se toarna o canita de apa si se pune tava neacoperita in cuptorul incins (175 - 200°C - foc mediu-tare) unde se lasa pana ce ficatelul incepe sa se rumeneasca deasupra - maxim 30 minute. Se serveste imediat ca aperitiv cald sau ca fel prinicpal cu garnitura de cartofi piure sau natur.

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise