Rulouri cu ciuperci

Rulouri cu ciuperci. Tocam ghebele marunt şi le prajim pentru 10 minute aproximativ, atat cat sa se rumeneasca usor.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr ghebe
  • 2 fire de cepă verde
  • 4 foi de placintă
  • 200 gr caşcaval
  • 2 ouă mari
  • 2 linguri cu smântână

Mod de preparare

Tocăm ghebele mărunt şi le prăjim pentru 10 minute aproximativ, atât cât să se rumenească uşor.

Întindem foile de plăcintă (aşezate una peste alta) şi le ungem cu un ou bătut spumă.

Presărăm jumătate din cantitatea de caşcaval şi ceapa verde tocată mărunt.

Adăugăm ghebele rumenite şi caşcavalul rămas.

Rulăm foile de plăcintă cu grijă. Le ungem deasupra cu un ou amestecat cu cele 2 linguri cu smântână.

Opţional, feliem ruloul din loc în loc, la distanţă egală

Se coace până ce se rumeneşte frumos. Se servesc la pachet, la scoala, la drum, oriunde sunt minunate! Poftă bună!

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise