Curatam ciupercile si le taiem marunt.
Curatam ceapa verde si o taiem oblic cam de 1 cm, apoi o sotam in putin ulei de masline.
Dupa ce devine sticloasa adaugam ciupercile taiate, amestecam si le lasam la foc mic pina dispare toata apa lasata de ciuperci.
Adaugam apoi carnea tocata amestec si asezonam cu cimbru, sare si piper proaspat macinat.Turnam peste compozitie vinul si adaugam pasta de gogosari.Lasam tot la foc lin sa fiarba pina dispare sosul din tigaie.
Aluatul decongelat de cu seara il taiem in trei fasii ,pe orizontala.Pe mijloc asezam carnea perpelita in care am adaugat marar verde tocat.
Rulam cu grija aluatul si il taiem in doua sau in trei dupa cat de lungi vreti sa fie rulourile.
Galbenusul il batem cu laptele bine de tot.
Punem rulourile intr-o tava cu hartie de copt , le ungem cu oul batut si presaram seminte de susan deasupra.
Dam tava la cuptorul dinainte icalzit la 200 de grade C pentru aproximativ 20-30 de minute pina cand rulourile devin aurii.
Preparam sosul: Iaurtul il amestecam cu mustarul, condimentele din plicul cu salata picanta Kotany si marar verde tocat. Amestecam sa se omogenizeze , lasam cateva minute sa se intrepatrunda toate aromele.
Servim rulourile alaturi de sosul picant obtinut.
Pofta mare sa aveti !
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2013/03/rulouri-cu-carne-tocata-si-sos-picant_7.html
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise