Spalam bine vanata si dovlecelul si le tamponam cu prosoape de hartie absorbante.
Spălăm bine vânăta și dovlecelul și le tamponăm cu prosoape de hârtie absorbante.
Le feliem transversal în 6-8 felii de 4-5 mm grosime și le așezăm pe suprafețe plane, apoi presărăm sare peste ele.
Le lăsăm așa 5-6 minute, până elimină din lichid, apoi le tamponăm cu prosoape de hârtie.
Le întoarcem pe partea cealaltă și repetăm procedeul.
Ungem grillul cu foarte puțin ulei de măsline, îl punem la încins și rumenim feliile de vânătă și dovlecel pe ambele părți, doar până se pătrund ușor.
Ardeii capia îi coacem pe grătar și îi curățăm.
Dacă folosim gogoșari în oțet
Usturoiul îl curățăm, îl pisăm cu sare și piper, apoi îl amestecăm cu ulei de măsline.
Brânza o feliem mai grosier în formă dreptunghiulară.
Ungem cu uleiul aromat cu usturoi feliile de vânătă și dovlecel.
Apoi, așezăm una peste alta ,câte o felie de vânătă și una de dovlecel.
Peste acestea așezăm o felie de ardei capia copt.
Așezăm brânza la un capăt al aranjamentului și rulăm strâns.
Prindem ruloul cu o scobitoare și îl așezăm frumos pe platou.
Ca să avem joc de culori, așezăm diferit feliile de vânătă și dovlecel, să fie un rulou cu vânăta deasupra și altul cu dovlecelul deasupra.
Dacă folosim gogoșari murați, pe aceștia îi tăiem fâșii să se așeze frumos.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise