Rulou din ceafa de porc

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -o ceafa de porc intreaga
  • -10 prune afumate
  • -3-4 felii ananas
  • -piper
  • -sare
  • -oregano
  • -cimbru
  • -1 pahar ulei
  • -1 pahar apa
  • -sfoara pentru legat

Mod de preparare

Se taie ceafa (se desface) pe lung in trei, patru depinde cit de subtire reusiti sa o taiati. Se sareaza, condimenteaza si se lasa desfacuta pe masa de lucru. Se distribuie prunele pe toata suprafata carnii, dupa care se ruleaza se pun feliile de ananas si se leaga cu sfoara pentru a nu se desface. Se unge cu ulei, se condimenteaza din nou. Se pune in tava cu uleiul si apa. Se introduce la cuptor la temperatura de 150 grade. Daca furculita intra usor in carne inseamna ca e gata de servire. Se feliaza si se serveste cu piure. Pofta buna!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise