Rulou de pita

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1foaie de aluat de pita-dupa ce pregatesc 2pite din aluatul de pita imi ramane o bucata de aluat si nu este de ajuns ptr o pita atunci folosesc acest rest de aluat ptr rulou.
  • 2conserve de ton in apa
  • sos de pita
  • ceapa taiata rondele subtiri
  • brinza ce a ramas
  • masline taiate felioare
  • rosioare cherry
  • putin susan.

Mod de preparare

Intind bine aluatul -nu trebuie sa fie tare mare caci rulez numai o data ca sa se poata coace.

Pe aluat presar din sosul de rosii tona scursa si faramitata,ceapa,si masline.Rulez aluatul o data indoindul la capete.Il pun in tava cu pergament si il ung cu putina apa rece si ornez cu rosioare cherry.Il las sa se coaca 20-30 de minute la 200 de grade sau pina sa rumenit frumos.Se poate servi indata dar este mai gustos cind se raceste,sau a doua zi.

Iar pentru cine nu stie -cantitatile ptr aluat de pita sint:1kg de faina

50 gr de drojdie proaspata

1/4pahar ulei de masline

1lingura de zahar ptr drojdie

1lingurita sare

2-21/2pahre de apa calduta.

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise