Muschiuletul de vita (800g-1kg) se da cu sare si piper si se prajeste la foc iute pe toate partile (cam 2 min pe fiecare parte) in unt si ulei. Se caleste o ceapa, 250 g de ciuperci,usturoi, cimbru, salvie, sare, piper. Cand se raceste se adauga o jumatate de piept de pui tocat si 25g de pesmet. Aceasta compozitie se aseaza pe 500g de aluat foietaj lasand marginile libere. Deasupra se aseaza muschiul, se sigileaza complet, se unge cu ou si se da la cuptor 35 de minute la foc potrivit.Daca nu va place \"in sange\" acoperiti tava cu folie de aluminiu si coaceti 30 de minute apoi descoperiti si mai coaceti 20-30 de minute, pana se rumeneste aluatul.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise