Rulada Wellington

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie
Rulada Wellington

Ingrediente

  • Muschi de vita(800g-1kg)
  • foietaj(500g)
  • piept de pui(150g)
  • ciuperci(250g)
  • o ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • pesmet(25g)
  • salvie
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • ulei si unt.

Mod de preparare

Muschiuletul de vita (800g-1kg) se da cu sare si piper si se prajeste la foc iute pe toate partile (cam 2 min pe fiecare parte) in unt si ulei. Se caleste o ceapa, 250 g de ciuperci,usturoi, cimbru, salvie, sare, piper. Cand se raceste se adauga o jumatate de piept de pui tocat si 25g de pesmet. Aceasta compozitie se aseaza pe 500g de aluat foietaj lasand marginile libere. Deasupra se aseaza muschiul, se sigileaza complet, se unge cu ou si se da la cuptor 35 de minute la foc potrivit.Daca nu va place \"in sange\" acoperiti tava cu folie de aluminiu si coaceti 30 de minute apoi descoperiti si mai coaceti 20-30 de minute, pana se rumeneste aluatul.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Mucenici moldovenesti

Mucenici muntenesti

Reteta de mucenici muntenesti. Cum faci acasa reteta de mucenici muntenesti.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise