Pieptul de rata il taiam fara sa desprindem bucatile una de alta pentru a obtine o bucata mare . Cu batatorul de carne o batem o usor pentru a intinde putin si penru a se fragezi. Condimentam cu sare si piper si cu coaja razuita de lamaie .
Lasam deoparte carnea si incepem sa ne ocupam de umplutura .
Fisticul impreuna cu ceapa verde spalata o punem intr-un robot si le facem pasta .
Peste fistic si ceapa razuim cascavalul si amestecam .
Carnea cu pielea spre tocator o umplem cu fisticul , ceapa si cascavalul si rulam avand grija sa inchidem bine capetele ca sa nu iasa umplutura in timpul procesarii termice.
Ruloul obtinut il legam cu ata de bucatarie si intr-un grill incins asezam carnea cu pielea in jos . Rumenim carne pe toate partile , apoi o dam la cuptorul incins la 180 grade pentru 20 minute.
Este o reteta perfecta pentru un fel principal servita alaturi de garniture preferata sau rece ca si aperitiv .
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise