Pieptul de pui se toaca impreuna cu ceapa.Se adauga pesmetul usturoiul pisat impreuna cu sarea si piperul,apoi oul crud.Oaule fierte se taie in sferturi.Se tapeteaza o tava cu hartie de copt care se unge cu o parte din grasime.Se adauga jumate din compoziite si se aranjeaza sferturile de oua.Restul de compozitie se rastorna peste cealalta jumatate cu grija pentru a nu deranja sferturile de oua.Se netezeste si se unge cu grasime.Se da la cuptor la foc moderat pentru 1 ora.
Se scoate din cuptor si apoi, atunci cand rulada s-a mai racit,din tava.Se da la rece pana a doua zi.
Gelatina se pregateste conform indicatiilor de pe ambalaj.Calduta,se amesteca cu smantana.Se da la rece,urmarindu-se din cand in cand sa nu se inchege prea tare.Trebuie sa fie de consistenta unei smantani potrivit de groase.
Se tapeteaza cu smantana intarita cu gelatina,ajutandu-ne fie de un cutit, fie de un sprit.Se poate orna cu felii de castraveciori,gogosari,etc.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise