1. Painea se curata de coaja si se taie in cuburi mari,iar sunca se taie in felii subtiri;
2. Grisul se fierbe in lapte,se adauga miezul de paine,se mai fierbe 5 minute,dupa care se lasa la racit;
3. Dupa racirea completa se adauga 2 oua si se amesteca pana se formeaza o pasta omogena tare care se condimenteaza cu sare si piper,dupa gust;
4. Pe o folie din aluminiu,din aluatul format se intinde o foaie cu grosimea de maxim 2 cm,pe ea se pun feliile de sunca unele langa altele,dupa care se ruleaza,acoperind bine sunca si se preseza la capete,obtinand forma unei paini;
5. Se unge o tava cu ulei,se pune ruloul care se unge cu ou batut,se introduce la cuptor ,la 180 grade,pentru cca 30 minute.
SFAT: ruloul din aluat sa nu fie prea gros,pentru a nu ramane crud la interior dupa coacere.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise