Se pregatesc trei castroane,in fiecare se sparg cate 4 oua,peste care se pune sare si piper,dupa gust;
Toate ouale se bat bine,dupa care in primul castron se pune bulionul si boiaua,in al doilea ceapa si mararul/patrunjelul taiate marunt,iar in al treilea jumatate din cantitatea de cascaval ras;
Se amesteca bine pentru a se omogeniza compozitia,dupa care se prajeste fiecare omleta,pe o parte si pe cealalta, intr-o tigaie cu 50 grame unt,avand grija sa nu se rupa(se pot intoarce cu o farfurie platou,cei initiati stiu cum);
Dupa prajire,pe fiecare omleta se presara cascaval ras din cel ramas,punandu-se una peste cealalta;
Rulam cu grija omletele strans intr-o folie de aluminiu sau hartie pentru copt si le dam la rece pentru 2 ore;
In momentul servirii se taie felii in diagonala,care se aseaza pe platou,cu legume crude de sezon drept salata.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise