Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul.
Compozitia de carne:
Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul.
Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust.
Patrunjelul verde il tocam marunt, il adaugam peste carne si tot acum adaugam si mustarul.
Amestecam bine toate ingredientele.
Umplutura:
Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.
Ciupercile le spalam, le stergem usor cu un servetel de surplusul de apa.
Asezam o bucata de hartie de copt pe masa de lucru.
Punem compozitia de carne, ne umezim mainile si intindem o foaie dreptunghiulara, nu foarte subtire ca sa nu se rupa umplutura.
Presaram cascavalul ras, asezam ciupercile si bucatile de gogosar din loc in loc.
Rulam cu grija totul, ne mai udam mainile ca sa nu se lipeasca.
Capetele le inchidem bine, apoi asezam rulada intr-o tava cu tot cu hartia de copt pe care am rulat-o.
O introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, cam la 160-170 de grade, pana este bine coapta si frumos rumenita deasupra. La mine cam o ora a durat pana a fost gata.
Cand este gata, o scoatem din cuptor si o lasam sa se raceasca sau sa se racoreaca macar putin, ca riscati sa se rupa daca o taiati fierbinte.
Se serveste simpla, cu salata, piure, orez sau ce va mai place.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise