Se inmoaie painea intr-un castron cu apa. Se toaca ceapa si se pune intr-un castron, se pune porumbul scurs (1/3 din conserva mare), se pune oul ( la mine s-a nimerit un ou cu 2 galbenusuri), maslinele taiate felii in trei, painea stoarsa bine, gogosarul, piperul, sarea si mustarul. Se pune apoi carnea si le amestec bine. Se unge o forma de cozonac cu ulei, se imbraca in hartie de copt, se unge cu ulei, se pune in ea carnea careia ii dam forma de cozonac si se da la cuptor la 180*C pana se coace. Se serveste cu diverse garnituri de cartofi, de orez cu ciuperci, dovlecei prajiti...
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise