Rulada din biscuiti cu crema fina de branza si zmeura

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g biscuiti fragezi Petit Beurre
  • 150 g unt sau margarina
  • 100 g ciocolata tartinabila(tip Finetti)
  • 250 g branza proaspata de vaci(crema fina)
  • 100 g zahar pudra
  • zahar vanilat
  • 50 ml frisca lichida
  • 100 g zmeura proaspata(sau alt fruct prospata de sezon)

Mod de preparare

1.Se dau biscuitii la robot,apoi se framanta bine cu margarina topita si amestecata cu ciocolata tartinabila,pana obtinem un amestec omogen.

Se intinde,intre doua folii de celofan,blatul de biscuiti al ruladei,gros de 0,5 cm.

2.Se mixeaza crema fina de branza de vaci cu frisca lichida ,zaharul vanilat si cel pudra,apoi se intinde intr-un strat uniform pe blatul din biscuiti.Deasupra se presara zmeura apoi se ruleaza cu grija si se da la rece cel putin 2 ore.

Se pudreaza cu zahar pudra si se feliaza in felii potrivit de groase

Pofta buna!

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise