Se rad morcovii si ceapa.Se toaca usturoiul. Gogosarul se taie rondele. Ingredientele pregatite se amesteca intr-un castron cu zahar, mustar, 1 lingura suc de lamaie si ulei de masline; se sareaza si se pipereaza.
Se incinge cuptorul la 200 grade, se stropesc feliile de carne cu 2 linguri suc de lamaie si se pipereaza. Pe fiecare file se aseaza cate 2 frunze de salvie si se infasoara in 2 felii de bacon.
Legumele marinate se aseaza intr-o forma termorezistenta; deasupra se aseaza carnea si se coace la cuptor cca. 20 min. Apoi pe langa pui se aseaza rosiile cherry. Se pipereaza si se mai coace la cuptor cca. 5-10 min.
Se poate servi alaturi de cartofi la cuptor!!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise