Spanacul il spalam sub jetul de apa.
Intr-o cratita punem niste apa la fiert cu un praf de sare.
Cand clocoteste adaugam spanacul si il lasam sa fiarba 2-3 minute.
Il scotem cu o paleta si il punem intr-o sita la scurs sa se racoresca.
Curatam ceapa si o tocam.
Rosia o curatam de pielita si o taiem cubulete.
Intr-o tigaie punem uleiul la incins.
Adaugam ceapa, rosia si le sotam 1 -2 minute.
Tocam spanacul si il adaugam in tigaie.
Condimentam cu putina sare si piper, adaugam o canita apa si lasam sa scada la foc potrivit.
Cand este gata o luam de pe foc, o lasam sa se racoreasca putin.
Morcovul il curatam, il taiem in doua pe lung si il fierbem intr-o cratita cu apa cam pe jumatate, apoi il scoatem pe o farfurioara.
Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu un servet de bucatarie.
Cu un cutit mai micut incercam sa il subtiem, tot desfacem fasiute pana pieptul este suficient de subtire si intreg, deci aveti grija sa nu il taiati de tot.
Il batem putin cu ciocanul de snitele, apoi il condimentam cu sare, piper, boia de ardei si mararul uscat.
Asezam feliile de muschiulet apoi punem spanacul uniform, mai putin pe capete ca sa il putem rula.
Morcovul il taiem fasiute si il punem deasupra.
Rulam usor iar capetele le prindem bine cu scobitori.
Ungem un vas yena cu unt si asezam ruloul.
Punem o cana de apa, vinul apoi patrunjel verde tocat marunt.
Condimentam iar cu putina sare si piper, acoperim vasul si il dam la cuptor.
Aprindem focul si lasam vasul cam 45 de minute la foc potrivit.
Descoperim vasul si mai lasam rulada cam 10 minute sa prinda o usoara crusta.
Cand este gata, scoatem la racorit apoi feliem si servim.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise