Pieptul de pui se transeaza si se bate cu ciocanul de snitele. Ciupercile se taie marunt si ceapa se curata si se taie julien fin. Se soteaza ciupercutele cu ceapa sare, usturoi granulat si piper dupa preferinta. Adaugam dupa ce aceasta farsa s-a racorit patrunjel verde tocat si ou. Amestecam bine si o punem peste pieptul de pui, apoi rulam si strangem bine in folie de aluminiu. O punem la fiert in cratita cu apa si clocotim 10-15min. Scoatem ruloul format, indepartam folia si dam rulada la cuptor cam 10min pentru a prinde crusta. Se seveste calda sau rece.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise