Rulada de pasare

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de pasare pui/curcan/gasca - piept de preferinta
  • 3 oua
  • 200 g branza Feta
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1 andiva
  • 100 g unt
  • magheran,oregano,cimbru,coriandru,sare,marar
  • 1 pachet foi de placinta

Mod de preparare

Carnea de pui se toaca marunt sau se taie fasii si se condimenteaza.

Legumele se taie marunt.Se amesteca cu branza si unt, cu ouale batute spuma si carnea de pasare. Se ung foile de placinta si se pune aceasta umplutura apoi foile se ruleaza si rulada se da la cuptor pana se rumeneste. Umplutura se pune la cate trei foi de placinta ca sa fie mai rezistenta. Se serveste calda cu iaurt deasupra.optional

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise