RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g cascaval
  • 150 g brinza vaci
  • 3 felii de sunca presata sau orice mezel dupa preferinta
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura maioneza
  • un praf sare
  • condimente dupa preferinta
  • ardei gras rosu
  • ardei verde

Mod de preparare

Intai se prepara umplutura astfel: se amesteca brinza de vaci care trebuie sa fie mai seaca cu untul, maioneza, condimentele si sarea, pana se face ca o pasta. Se taie ardeii felii. Se topeste cascavalul in apa clocotita. Se verifica daca se poate intinde (se inteapa cu furculita), adica daca este moale. Se intinde cu facaletul pe o bucata de folie alimentara peste care se intinde pasta din brinza, se aseaza ardeii si pe urma sunca. Se ruleaza cu grija ajutandu-ne de folia alimentara. Se da la frigider. Se taie felii de grosimea degetului.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise