Rulada de carne tocata

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata,
  • 3 felii de paine,
  • 2 lingurite de mustar,
  • 4 cepe,
  • 1 lingurita oregano,
  • 5 oua,
  • 2 linguri de pesmet,
  • 2 lingurite boia dulce,
  • 150 gr. cascaval,
  • sare, piper,
  • patrunjel verde,
  • o lingurita de boia.

Mod de preparare

Painea se pune la inmuiat in apa. Ceapa se toaca marunt. Carnea tocata se amesteca cu ceapa,painea,mustarul,doua oua,piper,condimente. Amestecam bine si modelam sub forma de rulada si asezam in tava tapetata cu hartie de copt. O punem la cuptor pentru 40 de minute. Cat timp rulada este la cuptor,pregatim compozitia pentru crusta din 3 oua,cascavalul ras,piper,o lingurita de boia,patrunjel,2 linguri de pesmet si sare. Amestecam bine si dupa cele 40 de minute de stat la cuptor,scoatem rulada si intindem compozitia pentru crusta,pe toata suprafata ruladeisi o mai punem la cuptor pentru 15 minute.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise