Tocam carnea de miel si o amestecam bine cu oul crud, feliile de paine, ceapa si usturoiul tocate marunt, mararul, sarea , piperul si boiaua, pana cand obtinem o pasta consistenta. Intindem compozitia pe o folie de aluminiu, presarata cu pesmet. Punem peste un strat de piure, obtinut prin fierberea si apoi zdrobirea cartofilor, iar la mijloc , morcovul intreg bine fiert in apa cu sare. Rulam folia cu tot cu pasta noastra pana formam un sul. Asezam sulul intr-o tava, desfacem folia de deasupra, ungem cu sos obtinut din mustar cu ulei si dam la cuptor . Cand este gata, o lasam la racit si apoi o taien in felii apetisante. Se serveste cu mazare si salata de sfecla. Pofta buna !!!!. CUGETARE : Arta culinara este mijlocitoare intre poezie si sculptura. - parafrazare dupa J.P RICHTER : Die Malrei ist die Mittlerin zwischen Poesie und Plastik
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise