Feliile de carne se spala, se sterg si se bat ca pentru snitel.
Se sareaza si se pipereaza fiecare felie de carne.
Se asaza deasupra carnatul. Se ruleaza carnea si se leaga cu ata.
Deasupra se poate presara usturoi, busuioc, coriandru si bobite de mustar, dupa gust; se pune putin ulei si se introduce vasul la cuptor.
Intre timp cu o lingura se stropesc bucatile de carne cu uleiul din vas. Catre final se poate adauga vin rosu.
Reteta face parte din proiectul “Descopera traditiile culinare romanesti” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise