Rulada de carne

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Rulada de carne

Ingrediente

  • 300g carne vita
  • 300g pipt de pui
  • 150g prosciutto
  • 100g branza tip ricotta
  • 70g parmezan
  • ulei,sare,piper,
  • rozmarin ,foi de dafin,
  • hartie pt cuptor
  • ata de bucatarie
  • fasii de ardei gras rosu si galben
  • 2 oua

Mod de preparare

Tocam carnea de vita,cea de pui,si prosciutto,amestecam totul impreuna,adaugam ricotta,ouale intregi,parmezanul,

sare si piper;

Intindem o bucata de hartie ,asezam compoziotia obtinuta in forma de dreptunghi,ornam cu fasiile de ardei,si rulam cu ajutorul hartiei dand forma unui cilindru;

Ungem cu un fir de ulei,asezam ramurele de rozmarin,foile de dafin si inchidem rulada cu ata de bucatarie;

Introducem in cuptorul cald pt 20minute la o temperatura de 200°C,

Trecute aceste 20 minute adaugam 2 pahare de supa si continuam coacerea pt 40minute ,

SE serveste calda taiata felii alaturi de o garnitura de cartofi sau o0 salata!

Pofta buna

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise