Salam de biscuiţi reţetă de ruladă
Salam de biscuiţi reţetă de ruladă
Biscuitii se macina.
Se pune la fiert apa cu zaharul, cu cafeaua lichida,cu cacaua;cind fierbe si zaharul e topit se ia de pe foc;se pune esenta de rom dups gust.Se lasa sa se raceasca putin;se pune,apoi,peste biscuitii macinati,putin cite putin,pina se obtine un aluat consistent.
Se face crema:untul si nuca de cocos se freaca,spuma.
Aluatul(de buscuiti) se imparte in 2;la fel si crema.
Impartim in 2,deoarece, facem 2 rulade.
Pe o foaie de folie intindem,cu mina, 1/2 din aluatul de biscuiti;trebuie sa fie de cca 0,5 cm,grosime si marime de cca 25/30 cm.Peste aluatul,astfel intins,punem 1/2 din cantitatea de crema.Rulam.
Se face al 2-lea rol.Cind sint gata,se ruleaza in folie,se pun, peste noapte la frigider sau congelator.
Se serveste,taiat felii;rulada asta e f.buna linga cafea.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise