Se spala bine spanacul, se fierbe si apoi se paseaza. Cand s-a racit se adauga galbenusurile, 2 linguri smantana, faina si albusurile batute spuma. Se asaza pe o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se coace timp de 10 – 15 minute. Intre timp se curata conopida, se desface in buchetele si se pune la fiert in apa sarata. Jambonul se toaca marunt si se amesteca cu o lingura de smantana, se condimenteaza si in final se amesteca cu conopida fiarta. Cand baza e gata, se scoate de la cuptor si se intinde pe un servet umed(eu intind acel continut pe o folie de aluminiu,asa sta mai bine la frigider). Se intinde pe ea tot amestecul de conopida si jambon si se ruleaza. Se taie felii groase de 2 degete si se servesc cu sos de smantana.
O combinatie delicioasa de legume si jambon maruntit, legat cu oua proaspete si smantana cremoasa, impachetat intr-o rulada aspectuoasa si gustoasa servita cu sos de smantana!
Se poate pune si spanac verde luat de la supermarket.
Pofta buna!!!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise