Rulada cu spanac si branza de vaci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -7 oua
  • -7 linguri de faina
  • -2 linguri de ulei
  • -450 g spanac (congelat)
  • -350 g branza de vaci
  • -sare, piper

Mod de preparare

Se pune spanacul la desghetat, se lasa la scurs si apoi se pune intr-un vas si se amesteca cu putin ulei. Separat se amesteca branza cu ouale (5). Aceasta compozitie se amesteca cu spanacul, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se omogenizeaza bine. Se adauga faina si se amesteca. Compozitia rezultata se toarna intr-un vas tapetat cu ulei si faina. Deasupra se bat 2 oua si se da la cuptor pana cand se rumeneste. Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca, se scoate din forma si se taie bucati potrivite. Se serveste rece.

Pofta buna!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise