Rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosu

Galbenusurile frecate un pic cu uleiul si sarea se amesteca cu piureul de spanac bine scurs.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • blat:
  • 4 oua
  • 150 g smantana
  • 1 plic de praf de copt
  • sare
  • 5 linguri de faina
  • 200 g piure de spanac (daca este congelat, se lasa de seara pana a 2 a zi sa se scurga foarte bine)
  • 1 lingura de ulei
  • piper
  • Umplutura:
  • 100 g branza feta
  • 100 g smantana
  • 200 g telemea rasa
  • 200 g ciuperci proaspete
  • 1/2 ceapa mai mica
  • un strop de ulei
  • sare
  • piper
  • condimente uscate
  • 1 ardei kapia mare

Mod de preparare

Galbenusurile frecate un pic cu uleiul si sarea se amesteca cu piureul de spanac bine scurs, se adauga si smantana, se pipereaza. Albusurile se bat spuma tare cu un pic de sare, se incorporeaza in preparat,apoi se adauga faina cernuta cu praf de copt. Se toarna in tava tapetata cu hartie pentru copt si se da la copt cca. 13 minute. Se desface calda de pe hartie cu lama unui cutit si se lasa sa se racoreasca.

Pregatim umplutura, calind ceapa tocata fin impreuna cu ciupercile felitate si cubulete de ardei kapia, se sareaza si condimenteaza si se lasa sa scada bine sucul. Se da pe pe foc si se lasa sa se raceasca. Se dau la blender branzeturile cu smantana si la urma incorporam si legumele calite. Ungem blatul cu spanac, apoi rulam strans cu ajutorul unui prosop sau chiar cu hartia pentru copt. Se da la rece o ora inante de a felia.

Pofta buna!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise