Rulada cu merisoare si mascarpone

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 linguri mascarpone, 1 lingurita de miere,zahar pudra, dulceata de meriosoare,1 lingurita de unt/margarina Rama
  • un ou batut, o lingura de smantana,o lingura de faina,2 pliculete de zahar vanilinat,1 fiola esenta de vanilie, 1 lingurita amidon

Mod de preparare

Se face o clatita mai groasa din:un ou batut, o lingura de smantana,o lingura de faina,2 pliculete de zahar vanilinat,1 fiola esenta de vanilie, 1 lingurita amidon.Apoi se coace in tigaia unsa cu unt/margarina, eu am folosit Doubletta care nu necesita nici un strop de ulei.Apoi amestecati 1/2 pahar de crema de branza cu smantana Apetito, cu crema mascarpone si cu margarina cu o lingurita de miere. Ungeti clatita racita.Apoi deasupra cremei punet cu lingurita dulceata de merisoare(merisoarele sunt foarte bune pentru stimularea circulatiei sangelui,sunt putin acrisoare).Rulati cu grija si dati la rece.Apoi taiati rulouri si le serviti pudrate cu zahar si cu frunze de busuioc sau menta drept decor.Pofta buna!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise