Rulada cu cocos

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 linguri nuca cocos, 5l inguri zahar, o cana de lapte, 400 g biscuiti, 2 linguri rom.
  • Umplutura: un pachet margarina, 5 linguri zahar, 100 g nuca de cocos

Mod de preparare

Se amesteca nuca de cocos cu zaharul, laptele si se da in clocot. Se ia de pe foc, se lasa sa se racoreascasi apoi se amesteca cu biscuitii rupti in bucati mici si romul.

Pentru crema se amesteca ingredientele cu mixerul sau robotul de bucatarie.

Se intinde cu sucitorul pe un celofan uns cu ulei. Se intinde crema si se ruleaza. Se tavaleste prin nuca de cocos si se pune la rece.

Se taie felii si se serveste rece.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise